Infodag Projects Abroad Utrecht 14 april

Altijd al vrijwilligerswerk willen doen? Zaterdag 14 april a.s. organiseert Projects Abroad een gratis informatiedag te Utrecht. Projects Abroad is een vrijwilligersorganisatie voor werk en stage in het buitenland. Deze dag is vooral bedoeld ter oriëntatie en iedereen is welkom.

Aanmelden

Heb je interesse en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Meld je aan via de website van Projects Abroad.

Locatie en tijd

De informatiedag vindt plaats tussen 11.00 – 14.00 uur in het Utrechts Stedelijk Gymnasium. Ina Boudier- Bakkerlaan 7, 3585 VA te Utrecht.

Wat kan ik verwachten?

De informatiedag bestaat uit twee onderdelen. Een informatiemarkt en presentatierondes.

Op de informatiemarkt vind je informatie en foto's over de projecten. Ook ontmoet je medewerkers en vrijwilligers van Projects Abroad. Zij vertellen persoonlijke verhalen en geven advies en inspiratie over de mogelijkheden.

Tijdens de presentatierondes geeft men een algemene presentatie over de mogelijkheden en werkwijze van Projects Abroad. Oud-vrijwilligers geven een presentatie over persoonlijke ervaringen bij een project.

Vragen over vaccinaties?

Een ervaren verpleegkundige van GGD Reisvaccinaties is aanwezig voor informatie gericht op gezondheid voor, tijdens en na het vrijwilligerswerk in het buitenland.

Graag tot ziens op de informatiedag!