Corona en reizen

Header illustratie

   

Testen en quarantaine vóór, tijdens en na de reis.

Bekijk HIER alle tips over testen, reizen en quarantaine thuis en op reis >>> 

   

Dit willen we nog even meegeven:

  • Als je tot een risicogroep behoort, weeg dan goed af hoe noodzakelijk jouw reis is en haal anders zeker je vaccinatie.
  • Landen met een oranje of rood label van het ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn de hoog risicolanden. Mogelijk ben je daar dan niet (goed) verzekerd. Bekijk dit vooraf goed. Repatriëring kan namelijk ook echt een probleem worden.
  • In jouw vakantieland kan de gezondheidszorg overbelast of zijn. Dat kan consequenties hebben als jij medische hulp nodig hebt.
  • Gebruik je medicijnen en kun je onverwacht niet terugkeren? Zorg dat je voldoende voorraad van je eigen medicatie en evt. malariapillen meeneemt.
  • Houd je aan de regels van het land dat je bezoekt. Kijk op IATA Travel Centre en van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor een overzicht aan maatregelen en eisen.
Afbeelding

Maak nu een afspraak

Op de hoogte over je benodigde vaccinaties voor de reis naar Corona en reizen en een afspraak maken? Dat kan! Ook bieden wij een optie aan voor de voorbereidende reiziger, welke misschien op dit moment nog geen vaccinatie nodig heeft, maar wel van plan is een reis te gaan maken naar Corona en reizen.