Over ons

GGDReisvaccinaties is een initiatief van GGD’en in Nederland. Onze missie is om de gezondheid van de inwoners in Nederland te beschermen en te bevorderen. Daar hoort ook de gezondheid op reis bij. Deze website is voor reizigers van alle GGD'en in Nederland. GGD'en in Nederland werken samen op het gebied van reizigersadvisering, maar zijn allemaal afzonderlijke organisaties. Zij mogen geen onderlinge prijsafspraken maken, waardoor de tarieven per GGD kunnen verschillen.

Ervaren specialisten

Reizigers kunnen terecht op de reizigersspreekuren bij onze GGD’en. Onze reizigersadviseurs, artsen en verpleegkundigen, zijn goed opgeleid en voldoen aan de landelijke kwaliteitsnormen. Zij houden hun kennis en vaardigheden op peil. Ook reizigers met bijzondere medische problematiek zijn bij ons in goede handen.

Alle GGD’en in Nederland die reisvaccinaties geven, zijn aangesloten bij GGD Reisvaccinaties. Klik op de logo's hieronder voor meer informatie over deze GGD'en of klik op de landkaart om te zien welke GGD is aangesloten.

Staat uw GGD er niet bij, zoek dan een andere GGD vestiging.

           

                 GGD Reisvaccinaties: daar kunt u mee op reis!


      

GGD Hollands Noorden
     
GGD FlevolandGGD Ijsselland
GGD-ZW      

 

Kies desgewenst een andere GGD vestiging in Nederland.

GGD Reisvaccinaties heeft het hoofdkantoor op:
Doornboslaan 225-227
4816 CZ Breda
Telefoon: 0900-82 22 467
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00