Over ons

Onze missie is om de gezondheid van reizigers te beschermen en bevorderen. Deze website is voor reizigers van alle GGD'en in Nederland.
Header illustratie

GGDReisvaccinaties is een initiatief van GGD’en in Nederland. Onze missie is om de gezondheid van de inwoners in Nederland te beschermen en te bevorderen. Daar hoort ook de gezondheid op reis bij. Deze website is voor reizigers van alle GGD'en in Nederland. GGD'en in Nederland werken samen op het gebied van reizigersadvisering, maar zijn allemaal afzonderlijke organisaties. Zij mogen geen onderlinge prijsafspraken maken, waardoor de tarieven per GGD kunnen verschillen.

Ervaren specialisten

Reizigers kunnen terecht op de reizigersspreekuren bij onze GGD’en. Onze reizigersadviseurs, artsen en verpleegkundigen, zijn goed opgeleid en voldoen aan de landelijke kwaliteitsnormen. Zij houden hun kennis en vaardigheden op peil. Ook reizigers met bijzondere medische problematiek zijn bij ons in goede handen.

Alle GGD’en in Nederland die zelf reisvaccinaties geven, zijn aangesloten bij GGDReisvaccinaties. Klik op de logo's hieronder voor meer informatie over deze GGD'en. Staat jouw GGD er niet bij, zoek dan een andere GGD vestiging.

 

GGDReisvaccinaties: daar kun je mee op reis!

GGD Reisvaccinaties heeft het hoofdkantoor op:
Doornboslaan 225-227
4816 CZ Breda
Telefoon: 088-368 7300
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00

Maak nu een afspraak

Ga jij op reis? Zoek op deze GGD website welke vaccinaties je nodig hebt en welke maatregelen je verder kunt treffen.