GGD West-Brabant

GGD West-Brabant heeft spreekuren op locatie Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Spreekuren uitsluitend op afspraak.
Header illustratie

Wij zetten ons in voor het bewaken, beschermen en bevorderen van de gezondheid van alle ruim 680.000 inwoners in de 18 gemeenten van West-Brabant, met speciale aandacht voor risicogroepen. Van zuigeling tot hoogbejaarde. Voor mannen en vrouwen en voor zieke en gezonde mensen, ook die van u! 

We doen onder meer gezondheidsonderzoeken, verzorgen vaccinaties voor een verre vakantie, een anonieme soa-test en geven voorlichting over gezond(er) leven en de jaarlijkse onderzoeken naar de lichamelijke, geestelijke en sociale gezondheid. We adviseren gemeenten over hun gezondheidsbeleid en we werken veel samen met de ‘reguliere’ zorg, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Ons werk is breed in aanbod en diversiteit. En altijd staat daarbij de gezondheid en veiligheid van de inwoners in ons werkgebied centraal.

Ons werkgebied beslaat de volgende gemeenten:

Aalburg, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Bergen op Zoom, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout, Rucphen, Roosendaal, Steenbergen, Werkendam, Woensdrecht, Woudrichem, Zundert.

Wil je meer weten over onze GGD, kijk dan op onze website.

GGD West-Brabant

Maak nu een afspraak

Ga jij op reis? Zoek op deze GGD website welke vaccinaties je nodig hebt en welke maatregelen je verder kunt treffen.