GGD Brabant-Zuidoost

GGD Brabant-Zuidoost heeft spreekuren op locatie Eindhoven, Eindhoven HTC en Helmond. Spreekuren uitsluitend op afspraak.
Header illustratie

Een goede gezondheid is voor jong en oud belangrijk. Daarom zijn we er voor iedereen en zijn onze activiteiten heel verschillend. We adviseren over gezondheid en helpen zo gezondheidsproblemen te voorkomen. We verzorgen inentingen, geven voorlichting op bijvoorbeeld scholen of aan verenigingen en we adviseren gemeenten over hun gezondheidsbeleid.
Met aparte campagnes besteden we aandacht aan speciale aspecten van gezondheid, zoals overgewicht of het gevaar van alcohol voor pubers. Soms behandelt de GGD ook gezondheidsproblemen, zoals bij tuberculose en seksueel overdraagbare aandoeningen (Soa's).

De GGD is er voor iedereen maar in het bijzonder ook voor de gemeenten. Alle gemeenten in Nederland hebben de taak om de gezondheid van hun inwoners te beschermen en te verbeteren. Wij voeren deze taak uit voor de 21 gemeenten in ons werkgebied. Een deel van deze activiteiten is in de wet vastgelegd.

Ons werkgebied beslaat de volgende gemeenten:

Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel,  Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre

Wil je meer weten over onze GGD? Kijk dan op onze website.

Werkgebied GGD BZO

Maak nu een afspraak

Ga jij op reis? Zoek op deze GGD website welke vaccinaties je nodig hebt en welke maatregelen je verder kunt treffen.