Na je eindexamen op reis

Na je eindexamen op reis? Start tijdig met het treffen van voorbereidingen. Ook tijdens en na je reis kun je met vragen bij ons terecht. Volg ons op Facebook en Twitter (..../ggdreistmee) en stel je vraag ook tijdens je reis!

Vaccinaties

Maak zodra je reis gepland is een afspraak om je vaccinaties te halen. Naast de standaard vaccinaties worden bij een langer verblijf vaak extra vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties geadviseerd worden kun je terugvinden op onze website.

Kosten

Houd er rekening mee dat de kosten van het vaccin hoog kunnen zijn. In veel gevallen vindt vergoeding plaats door de zorgverzekeraar. Sla dus ook de polis van de zorgverzekeraar er op na.

Reisverzekering

Kijk goed in je ziektekostenpolis of ziektekosten in het buitenland ook worden vergoed en voor welke periode van je verblijf. Het kan noodzakelijk zijn hier een aparte verzekering voor af te sluiten als je langer weg bent. Controleer je reisverzekering op hoogte van vergoeding als er iets met je bagage gebeurt en of je rechtsbijstand en aansprakelijkheid in het buitenland is geregeld.

Medische hulp nodig?

Heb je tijdens de reis medische hulp nodig en moet je naar een lokaal ziekenhuis? Realiseer je dat deze zorg niet te vergelijken is met de zorgverlening in Nederland. Lees hier waar je op moet letten.

Meer informatie

       Kosten & vergoedingen

       Verliefd op vakantie