GGD Gooi & Vechtstreek

Waarom GGD Gooi en Vechtstreek?

U verdient de beste zorg. Infectiezieken en reizigerszorg is een gespecialiseerd vakgebied. De GGD werkt met gecertificeerd en deskundig personeel met meer dan 30 jaar ervaring, volgens de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigers (LCR). Naast Reisvaccinaties kunt ook terecht voor Beroepsvaccinaties en Vaccinaties op maat. Lees verder wat wij voor u voor u kunnen betekenen.

Reisvaccinaties

Op reis? Begin bij de GGD. Persoonlijke aandacht, ook voor reizigers met medische klachten, vinden wij belangrijk. Onze gecertificeerde reizigersadviseurs geven u advies op maat. Voor meer informatie en openingstijden, bezoek onze eigen website.

Beroepsvaccinaties

Er zijn beroepsgroepen die risico lopen op een besmetting door hun werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan verpleegkundigen, verzorgenden, verloskundigen, (tand)artsen, mondhygiënisten, brandweerlieden, politieagenten, schoonheidsspecialisten, maar ook aan tatoeëerders en piercers. Tijdens het spreekuur krijgt u deskundig advies over de vaccinaties, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Voor meer informatie en openingstijden, bezoek onze eigen website

Vaccinaties op maat

In Nederland worden de meeste vaccinaties gratis aangeboden door de overheid. Er zijn ook vaccinaties die niet gratis worden aangeboden maar waar u wel voor kunt kiezen. Dit zijn extra vaccinaties die op maat door de GGD kunnen worden verzorgd. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vaccinaties tegen hersenvliesontsteking, waterpokken of gordelroos. Via tarieven kunt bekijken wat de vaccins exclusief consult kosten.

Wilt u contact, meer informatie of een vaccin bestellen? Via dit formulier zal binnen 2 werkdagen contact met u worden opgenomen. Let op! Dit geldt niet voor coronavragen of coronavaccinaties.

Hoe ziet ons werkgebied eruit?

Ons werkgebied bestaat uit de volgende gemeenten:
Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden, Naarden, Weesp, Wijdemeren.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u van buiten ons werkgebied komt!

 

Werkgebied Gooi- en Vechtstreek