Organisatie

GGD Reisvaccinaties is een samenwerkingsverband van GGD'en in Nederland. Samen beschermen en bevorderen we de gezondheid van Nederlandse reizigers.

GGDReisvaccinaties is een initiatief van GGD’en in Nederland. Onze missie is om de gezondheid van de inwoners in Nederland te beschermen en te bevorderen. Daar hoort ook de gezondheid op reis bij. Deze website is voor reizigers van alle GGD'en in Nederland.

Ervaren specialisten

Reizigers kunnen terecht op de reizigersspreekuren bij onze GGD’en. Onze reizigersadviseurs, artsen en verpleegkundigen, zijn goed opgeleid en voldoen aan de landelijke kwaliteitsnormen. Zij houden hun kennis en vaardigheden op peil. Ook reizigers met bijzondere medische problematiek zijn bij ons in goede handen.

Alle GGD’en in Nederland die reisvaccinaties aanbieden, zijn aangesloten bij GGD Reisvaccinaties. 

De website en meer...

Behalve via de website GGDReisvaccinaties.nl kun je ons ook volgen via sociale media, zoals facebook, instagram, linkedin en twitter. Tijdens de reis kun je gemakkelijk gebruik maken van de app GGDreistmee. Deze werkt ook offline, mocht je in gebieden zijn waar je geen bereik hebt. Jaarlijks staan onze adviseurs in de GGD-stand op de Vakantiebeurs (januari) in de Jaarbeurs te Utrecht. 

           

            GGDReisvaccinaties: daar kun je mee op reis!

Maak nu een afspraak

Ga jij op reis? Zoek op deze GGD website welke vaccinaties je nodig hebt en welke maatregelen je verder kunt treffen.