Telefonisch consult GGD Gelderland-Midden

Het telefonisch consult is een extra service van GGD Gelderland-Midden waarbij je telefonisch een persoonsgebonden reisadvies krijgt.
Header illustratie

Wat is het telefonisch consult?

Het telefonisch consult is een extra service van de verpleegkundige, waarbij je een persoonsgebonden reisadvies kunt krijgen, zonder langs te komen. Aan het telefonisch consult zijn kosten verbonden. Ervaren reizigers, die bekend zijn bij de GGD Gelderland-Midden en geen vaccinatie nodig hebben, kunnen hier terecht.  

Hoe werkt het?

  • Tijdens een telefonisch consult bespreken we jouw gezondheidstoestand en de reis die je gaat maken. Een eventueel malariarecept en voorlichtingsmateriaal sturen we naar je toe.
  • Heb je toch vaccinaties nodig of is jouw reis en/of gezondheidssituatie te veelomvattend voor een telefonisch advies? Dan maken wij voor een afspraak op het reguliere spreekuur.
  • De afspraak voor een telefonisch consult maak je via ons afsprakenbureau: 088-3555100 (bereikbaar tussen 8.30-12.30 uur).
  • Je wordt gebeld door de verpleegkundige op het geplande tijdstip. Zorg dat je dan bereikbaar bent. Indien wij je niet kunnen bereiken zijn hier kosten aan verbonden.

Maak nu een afspraak

Ga jij op reis? Zoek op deze GGD website welke vaccinaties je nodig hebt en welke maatregelen je verder kunt treffen.