Vakantiebeurs 2019 – NLREIST!

Lees voor
Translate: select the text below, select "vertalen" and choose your language

Bezoek het NL-reistplein in hal 11

Van 10 tot en met 13 januari 2019 staat de GGD met een stand op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij staan in hal 11 op het NLreistplein, samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Douane.

Op het NLreistplein kunt u al uw vragen stellen over wat mee mag over de grens, wat u kunt doen bij problemen in het buitenland en welke vaccinaties u nodig heeft. Heel gemakkelijk: alle informatie voor een goede reisvoorbereiding op één plein.

Gratis advies in de GGD-stand over:

  • vaccinaties op reis;
  • veilig eten en drinken, hygiëne, diarree op reis;
  • maatregelen tegen muggen(beten) en gebruik van bijvoorbeeld malariapillen;
  • omgaan met dieren, zoals honden en apen en het risico op rabiës (hondsdolheid).

Actie! Download de app en ontvang een leuke gadget!

Download de gratis app ‘GGD reist mee’  en kom naar onze stand voor een kosteloos reisadvies. Laat tijdens het advies de app op uw telefoon zien en ontvang een aardigheidje*. Op de app kunt u alle tips nog eens nalezen. Handig vóór, tijdens en na de reis. 

Kidsroute

Het NLreistplein is onderdeel van de kidsroute. Uw kinderen kunnen een gratis selfie maken in de selfiebooth op een vakantiebestemming naar keuze! Natuurlijk krijgen de kinderen hun ‘vakantieselfie’ mee naar huis.

NLreistplein

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Douane hebben ook een gratis app voor een goede reisvoorbereiding. Heel handig als u ineens hulp in het buitenland nodig hebt of wilt weten of u bepaalde souvenirs wel mee naar Nederland mag nemen. 

10-13 januari 2019, hal 11, Jaarbeurs. Koop kaarten op de website van de Vakantiebeurs.


Graag tot ziens op de vakantiebeurs!

*Uitsluitend bij een reisadvies.